Categories
Onexox Black Onexox Black

DAFTAR ONEXOX BLACK | PLAN B89DB

Nak bagitahu ni, daftar RM89 dapat data sehingga 100GB Highspeed tau. Harga murah dapat pulak data besar dan data laju! Plan Onexox Black B89DB ini dikenali sebagai plan data buffet. Boleh guna data sampai muntah! Paling best sebab

  1. Tiada caj tambahan.
  2. Blacklist diterima.
  3. Tiada kontrak.

Sekiranya anda menghadapi masalah seperti data habis di tengah bulan, penggunaan data yang slow dan bil bulanan terlalu mahal, kini anda boleh cuba pakej terbaik ONEXOX BLACK B89DB. InsyaAllah sangat berbaloi.

Ciri-ciri Pakej Onexox Black B89DB

  • FREE call kesemua rangkaian
  • 100GB TANPA pecahan
  • Unlimited user untuk HOTSPOT
  • Bayaran bulanan hanya RM89 sahaja

DAFTAR ONEXOX BLACK |  PLAN B89DB

Bagaimana Pelan ‘Data Buffet’ Berfungsi?

DAFTAR ONEXOX BLACK |  PLAN B89DB
Plan Data Buffet B89DB ONEXOX BLACK

Setiap bulan, pengguna pelan ‘Data Buffet’ ini ditawarkan kuota data sebanyak 100GB. Kuota data tersebut dimasukkan secara berperingkat seperti rajah di atas. Konsepnya sama seperti anda makan ‘buffet’. Makan sedikit dulu, kemudian tambah lagi.

  • 20GB + (20GB + 20GB + 20GB + 20GB) = 100GB
  • Anda akan dapat data sebanyak 20GB untuk penggunaan blok pertama.
  • Apabila data blok pertama anda berbaki 1GB ke bawah, 20GB data seterusnya akan dimasukkan secara automatik.
  • Tambahan data 20GB akan berlaku sebanyak empat (4) kali.
  • Baki data pada blok terakhir yang diterima pada bulan semasa akan dibawa ke bulan hadapan.

Dengan ‘Data Buffet’, anda dapat data sedikit dahulu dan ditambah lagi dengan data seterusnya hingga cukup jumlah keseluruhan kuota data untuk pelan ‘Data Buffet’ yang dilanggan.

Apakah Perbezaan Antara Data Buffet dengan Pelan Black Biasa?

Kuota data untuk pelan ‘Data Buffet’ tidak boleh dikongsi / dipindahkan kepada pengguna ONEXOX yang lain. Walaubagaimanapun anda boleh kongsikan data buffet dengan cara hotspot. Anda boleh hotspot data buffet dengan unlimited user sehingga 100GB.

Daftar Pelan ONEXOX Black B89DB

1. Pengguna Baru

Untuk pengguna baru, pendaftaran pelan ONEXOX Black B89DB ‘Data Buffet’ ini boleh dibuat secara online melalui ONEXOX Online Store. Simkad akan dihantar melalui pos. Penghantaran PERCUMA! Anda boleh pilih untuk menggunakan nombor baru atau kekalkan nombor lama.

2. Pengguna Sedia Ada (Prepaid)

Pengguna sedia ada ONEXOX Prepaid yang ingin tukar ke plan ONEXOX Black ‘Data Buffet’ boleh daftar melalui cara COBP (Change of Business Plan).

Categories
Campaign

Menang Merdeka Campaign ONEXOX

Menang-Merdeka-Campaign-ONEXOX

Hi All Onexoxians!

“A country is not just a piece of land but a home for many people who deserve to be independent and free. On that note, wishing a very Happy Malaysia Independence Month to all.”

We are excited to announce our “Menang Menang Merdeka Campaign” for all XOX subscribers start today, 11th August 2020 until 31st August 2020!

There will be a total of 313 winners for this campaign. The period will be separated into 3 period with below prizes and XOX shall perform a lucky draw for the selection of Winners by weekly basis.

  • 11/08/2020 – 17/08/2020 – Week 1 (104 Winners)
  • 18/08/2020 – 24/08/2020 – Week 2 (105 Winners)
  • 25/08/2020 – 31/08/2020 – Week 3 (104 Winners)

SIGN UP NOW!

Carry Forward & Zero WastageRead More

Menang-Merdeka-Campaign-ONEXOX
Menang-Merdeka-Campaign-ONEXOX
Menang-Merdeka-Campaign-ONEXOX
Menang-Merdeka-Campaign-ONEXOX
Menang-Merdeka-Campaign-ONEXOX

Categories
Onexox Black

ONEXOX BLACK 100GB

FIRDAUS PUAS HATI GUNA ONEXOX BLACK 100GB

CERITA SATU FAMILY BOLEH GUNA INTERNET HIGH SPEED

Firdaus seorang ketua keluarga yang bertanggungjawab dalam menentukan kepuasan setiap ahli keluarganya. Firdaus sangat menitikberatkan kualiti untuk setiap produk yang digunakan oleh diri sendiri dan keluarganya. Kali ini kami akan bawakan story Firdaus dengan pelan Onexox Black 100GB.Memang menarik sebab Firdaus ni sangat bijak orangnya.

Firdaus jenis cerewet juga kalau memilih. Tapi kalau dah puas hati. Firdaus terus beli dan terus guna. Memang betul sikap Firdaus. Kena dengan peribahasa “alah membeli, menang memakai”. Firdaus adalah pengguna setia telco X sebelum ni. Dah bertahun-tahun guna tapi kelajuan internet telco X ni tak konsisten. Kadang-kadang laju dan selalu sahaja semput macam siput.

Firdaus kata “bayar lebih tapi perkhidmatan kurang”. Pernah hantar email. Pergi center. Telefon aduan. Kira ke sana sini jugalah Firdaus. Tak puas hati Firdaus cakap! Nak tengok Neflix. Nak layan drama dalam YouTube. Anak-anak pula suka main online games. Paling pening bila semua ahli keluarga komplen seperti di bawah..

  • “internet tak laju lah”
  • “slow betul nak download movie ni”
  • “tak best lah main games online kat rumah…asyik stuck je”
  • “tengok drama kat YouTube nih buat hati geram je..duk lekat gitu je”

Firdaus nak apa yang dia bayar berbaloi. Firdaus mesti cari yang terbaik. Biar semua puas hati. Firdaus tengok iklan. Telco ONEXOX tawarkan pelan ONEXOX BLACK 100GB setiap bulan. Internet high speed dan boleh hotspot. Tanpa limit. Nampaknya Firdaus dah jumpa!

Firdaus kini bahagia dengan internet Onexox yang laju. Mengapa Firdaus seronok? Jom tengok sebabnya.

Sim kad boleh letak di Modem Router. Sim kad ONEXOX nanti boleh lah Firdaus letak di modem router. Boleh on WIFI satu rumah. Satu family boleh guna. Ikut suka nanti nak on internet. Nak tengok Neflix. Tengok YouTube. Anak- anak nak main online games pun tak ada masalah. Nak on PUBG Mobile. Call of Duty Mobile. eFootball PES 2020 pun boleh. Iyer…dah internet dapat guna! Nanti kalau pergi mana-mana pun. Boleh Firdaus bawa modem router. Nak balik kampung. Nak bercuti. Ke mana-mana pun ok!

Kelebihan pertama plan 100GB Onexox Black

Boleh “Hotspot”. Kalau tak ada modem router pun. Firdaus boleh buka Hotspot di telefon. Nanti boleh guna di laptop. Boleh hotspot dengan isteri. Boleh kongsi dengan anak. Hotspot boleh guna tanpa had. Nak tengok Neflix pun tak sangkut. Nak main online game pun lancar. Anak dan isteri nak layan YouTube tak lah buffering selalu. Mesti Farah dan Yuni suka sangat! Boleh layan drama Korea. Sejak guna plan ONEXOX 100GB. Cukup untuk semua family guna. Inilah yang Firdaus nak. Puas hati dan sangat-sangat berbaloi.

Kelebihan kedua plan 100GB Onexox Black

Internet laju. High speed. ONEXOX memberikan internet high speed 4G LTE. Tak ada limit dan pecahan data internet. Setiap hari internet high speed. Gerenti tak sangkut kalau nak tengok drama dalam YouTube. Nak layan Neflix ke. Anak-anak nak main online games pun tak sangkut. Boleh lah Firdaus dan Yuni, Fatah dan Mateen main sama-sama. 4 orang main pun ok je. Dengan 4G/LTE. super fast and super wide 4G+ network! Dengan 4G/LTE ia boleh capai sampai 150Mpbs atau lebih. Dah lah 24 jam! Memang puas hati nak layan Netflix. Nak tengok YouTube resolusi HD 1080p pun tak ada masalah. Nak main games online. PUBG Mobile. Call of Duty Mobile. eFootball PES 2020 sangat lancar. Syok main bila internet laju.

Kelebihan ketiga plan 100GB Onexox Black

Tahu lokasi dan Coverage Power. Yang ni sangat penting. Silap gaya boleh bergaduh. Bukan apa..sebelum ni dicanang internet power. Line terbaik. Tapi bila guna boleh kalah siput kalau berlumba. Sebab apa yer? Sebab lokasi. Sebelum kita pilih telco. Kita kena pastikan telco tersebut ada line yang ok kat rumah, pejabat dan kampung kita. Kalau tak masalah yang saya sebutkan kat atas tadi akan muncul. Ia disebabkan perbezaan lokasi kita. Mungkin kat kedai berdesup line. Tapi bila balik ke rumah. Slow yang amat! ONEXOX bersama dengan Celcom. Jadi perkara asas kena tahu. Kalau line Celcom tempat anda ok. Bermakna ONEXOX pun ok. Setakat ini Celcom dan ONEXOX mempunyai liputan yang lebih besar di semenanjung termasuk Sabah dan Sarawak.

Kelebihan keempat plan 100GB Onexox Black

Baki Data boleh “Carry Forwad”. Kalau data Firdaus tak habis bulan ni. Data tu akan dibawa ke bulan depan. Kiranya data terakhir Firdaus ada 20GB bulan ni. Bulan depan Firdaus akan dapat balik baki data 20GB tu. Firdaus senyum…Jika data internet tak habis.Tak ada masalah dah data burn setiap bulan. Jimat dan menguntungkan Firdaus.

Kelebihan kelima plan 100GB Onexox Black

Unlimited Calls. Kali ni Firdaus boleh buat panggilan tanpa had. Nak telefon mana-mana talian pun boleh. cakaplah selama mana Firdaus nak. Boleh lah borak lama sikit. Nak telefon keluarga kat kampung. Nak bincang bisness. Nak borak dengan kawan. Semua tanpa had.

Kelebihan keenam plan 100GB Onexox Black

Tiada Kontrak. Firdaus tak terikat dengan kontrak. Kalau Firdaus guna ONEXOX. Firdaus boleh tukar bila –bila masa ke talian lain. Lagipun nombor telefon Firdaus boleh kekal. Hanya talian telco sahaja berubah. Kalau Firdaus tak puas hati. Tak perlu Firdaus nak tunggu 1 tahun. 2 tahun. Hari ini daftar. Esok pun boleh tukar. Fikir Firdaus..”kalau aku tak puas hati, aku boleh tukar je!”. Tapi cukuplah.. Buat apa Firdaus nak tukar.

Kelebihan ketujuh plan 100GB Onexox Black

END OF STORY

Apa yang ONEXOX tawarkan dah puas hati sangat. Tiba masanya Firdaus setia dengan ONEXOX. Lagipun ONEXOX berikan sangat berbaloi. Firdaus akhirnya menikmati data internet laju. Sekarang Firdaus berpuas hati. Pilihan Firdaus untuk bertukar ke ONEXOX tepat. Di harap kisah Firdaus dapat membantu anda dalam membuat pilihan telco terbaik juga. Jangan terlambat untuk menjadi pelanggan ONEXOX. Memang sangat-sangat berbaloi.

Dapatkan plan ONEXOX 100GB. Gerenti anda dan keluarga anda berpuashati. Klik button di bawah untuk pendaftaran. Percuma kos penghantaran!

Categories
Onexox Black Pelan Onexox

Onexox Black

onexox-black-clicks

Apakah itu ONEXOX BLACK?

ONEXOX BLACK bukanlah POSTPAID mahupun PREPAID! Ia bukan pelan mudah alih tipikal anda, tetapi satu pelan mudah alih baru yang akan membentuk semula industri telekomunikasi di Malaysia.

Alangkah baiknya jika kesemua Data, Minit Panggilan dan SMS yang masih belum digunakan tidak terhapus? Jangan lihat ke mana-mana lagi kerana dengan ONEXOX BLACK, semua yang di dalam akaun BLACK akan dibawa ke hadapan selama-lamanya! #BURNPROOF!

Ini juga bermakna, anda boleh melayari internet dengan bebas dengan mana-mana pelan BLACK ONEXOX yang dipilih TANPA langkah tambahan seperti mengaktifkan data dari SESSION PASS yang sedia ada.

Apakah kelebihan utama ONEXOX BLACK?

TIADA PEMBAZIRAN

Kesemua data, minit dan SMS yang belum digunakan tidak akan terhapus dan akan dibawa ke hadapan SELAMANYA selagi akaun pelanggan masih AKTIF.

TIADA KONTRAK

Jangan risau merasa terikat! Nikmati pelan ONEXOX BLACK yang tiada kontrak.

INTERNET BERKELAJUAN TINGGI

Tiada sekatan kelajuan dengan ONEXOX BLACK! Nikmati internet berkelajuan tinggi bila-bila masa 24/7 di mana jua anda berada.

Pakej ONEXOX BLACK Yang Ditawarkan

pakej black onexox

plan b89db one xox black

Kelebihan lain ONEXOX BLACK

Langganan Data Internet

  1. Data internet akan terus ON secara automatik selepas akaun aktif.
  2. Tak perlu pening kepala nak langgan data secara manual.

Pindah Data, Minit & SMS

  1. Data, minit dan SMS boleh dipindahkan milik.
  2. Boleh pass ke pengguna akaun black yang lain ataupun ke pengguna prepaid onexox.
  3. Power bukan?

Pakej yang pelbagai

  1. B10 (1GB data + 20 minit call) RM10
  2. B39 (8GB data + 50 minit call + 50 SMS) RM39
  3. B59 (12GB data + UNLIMITED CALL + 100 SMS) RM59

Cara Pembayaran Bil

  1. Beli topup onexox di 7E, Speedmart, Mydin, atau di mana-mana stesen minyak
  2. Online Banking – Selfcare
  3. Auto-debit – Hubungi 12273 untuk proses pendaftaran dan pengesahan
  4. Bayar melalui pengedar sah ONEXOX

Penukaran Pakej

  1. Boleh tukar pakej yang dilanggan ke pakej lain bila-bila masa.
  2. Tanpa sebarang sekatan!

Komitmen yang minima

  1. Komitmen bulanan yang sangat minima serendah RM10 sahaja
  2. Murah bukan?

Booster Addon

  1. Jika pengguna kehabisan data atau minit panggilan sebelum tamat kitaran, pengguna boleh membeli addon booster.
  2. Boleh melanggan season pass sebagai booster.
  3. Boleh melanggan offer happy hour sebagai booster.

Pendapatan PASIF

  1. Tahukah anda, pengguna ONEXOX BLACK boleh menjana pendapatan pasif.
  2. Anda bakal memperolehi komisen yang tinggi & berterusan.
  3. Nak tahu bagaimana? HUBUNGI KAMI untuk maklumat lanjut.

Jom tukar ke ONEXOX BLACK sekarang juga! Hubungi kami untuk maklumat lanjut

Categories
Produk Promosi

e-SIM XOX

XOX e-SIM untuk telefon pintar anda. Selari dengan kepesatan teknologi yang semakin maju merentasi zaman, ONEXOX dengan bangganya telah melancarkan teknologi eSIM pada 27 Febuari 2019.

Teknologi terbaharu ini membolehkan pengguna menggunakan talian nombor telefon tanpa kad SIM fizikal.

Teknologi e-SIM dengan pelan ONEXOX BLACK “BURNPROOF” yang fleksibel, anda akan memiliki cara berkomunikasi yang hebat!

Apakah itu XOX eSIM?
XOX eSIM merupakan teknologi terbaharu di mana maklumat dikemaskini secara ‘wireless’ yang membolehkan anda menggunakan talian nombor telefon tanpa memerlukan kad SIM fizikal.

Produk XOX eSIM
Untuk permulaan, XOX eSIM boleh dilanggan bagi PENDAFTARAN BAHARU sahaja dengan pilihan Empat (4) pelan ONEXOX BLACK iaitu B39, B59e, B89 dan B149.

(BLACK B59e — Pelan istimewa yang dicipta khusus untuk pengguna XOX eSIM. Pelan yang bernilai RM59 bulanan ini memberikan anda kuota data sebanyak 15GB, Unlimited Calls dan 100 SMS.)

Bagaimana untuk melanggan XOX eSIM?
Anda boleh melanggan XOX eSIM secara atas talian (online) sahaja iaitu melalui button di bawah:

Atau scan (imbas) kod QR di bawah untuk ke portal pendaftaran XOX eSIM.

Setelah selesai proses pendaftaran, satu kod pengesahan (kod QR) akan diberi kepada anda untuk proses pengaktifan talian. Anda hanya perlu imbas kod QR tersebut untuk mengaktifkan eSIM pada peranti mudah alih anda.
Butiran kod QR dan butiran pengaktifan juga dihantar ke alamat email yang anda daftarkan.

Adakah peranti (telefon) anda menyokong XOX eSIM?
Semasa proses pendaftaran XOX eSIM, portal akan menunjukkan senarai model telefon yang menyokong perkhidmatan eSIM ini. Buat masa sekarang, XOX eSIM hanya menyokong peranti berikut:
1. iPhone XR
2. iPhone XS
3. iPhone XS Max
4. iPad Pro (2018)
5. Google Pixel 3 XL
6. Google Pixel 3
7. Google Pixel 2 XL
8. Google Pixel 2

Tonton video di bawah — Cara Daftar XOX eSIM.

Dapatkan segera e-SIM ONEXOX untuk lebih penjimatan dan lebih keuntungan.

Categories
Promosi

Promosi Terkini ONEXOX Prepaid | Season Pass | ONEXOX Prepaid

Mulai 1 September 2018, ONEXOX menawarkan lagi beberapa promosi istimewa terbaru pakej prepaid kepada setiap pengguna baru ONEXOX. Promosi ini sah sehingga tempoh dimaklumkan nanti.

Antara pakej tambahan prepaid ONEXOX terbaru adalah Promosi Terkini ONEXOX PrepaidSP FAT5GB + 100mins yang bernilai RM30 dan ONEXOX PrepaidSP FAT 10GB + 333mins yang bernilai RM50. Sila rujuk jadual di bawah untuk dapatkan info mengenai pakej prepaid terbaru ONEXOX.

 

 

Pakej Promosi Prepaid Terbaru ONEXOX

promosi-terbaru-prepaid-onexox

 

PENERANGAN 

Promosi sah dalam tempoh 10 hari sebaik sahaja pendaftaran simkad berjaya.

 

SP FAT10 (10GB + 10GB) @ RM50

Cara langgan
Hantar SMS SP FAT10 ke 22111

 

ATAU

 

SP FAT10M (10GB + 333 MINIT) @ RM50

Cara langgan
Hantar SMS SP FAT10M ke 22111

 

ATAU

 

SP FAT5M (5GB + 100 MINIT) @ RM30

Cara langgan
Hantar SMS SP FAT5M ke 22111

 

ATAU

 

SP FATVOICE (333 MINIT) @ RM30

Cara langgan
Hantar SMS SP FATVOICE ke 22111

 

Dengan langgan mana-mana pakej di atas, setiap pengguna baru ONEXOX layak mendapat validity 2 tahun 4 bulan. Ada beberapa cara lain untuk dapat tempoh sah 28 bulan iaitu :

  1. Topup RM50 sekaligus atau topup terkumpul RM50 dalam tempoh 30 hari sebaik sahaja pendaftaran berjaya.
  2. Kekalkan nombor lama(MNP) anda dari lain-lain telco ke ONEXOX melayakkan anda dapat validity 28 bulan.

 

Dapatkan Segera Simkad ONEXOX Prepaid Untuk Lebih Penjimatan Dan Lebih Keuntungan Dengan Hanya RM10 Sahaja.

Hanya RM10.00 Sahaja

(Ringgit Malaysia Sepuluh Sahaja)

Bayaran Hanya Sekali Seumur Hidup Untuk Dapatkan Tempoh Sah Yang Panjang Dan Penjimatan Luar Biasa!

simkad-onexox-prepaid

 

 

 

Hak Cipta Terpelihara ONEXOXCLICKS.com

Categories
BLACK B10

Pakej B10 Black Onexox

pakej-B10-onexoxclicks-black

Ciri-Ciri Plan B10 Black Onexox

  1. Komitmen bulanan yang sangat minima serendah RM10 sahaja. Murah bukan?
  2. Tempoh sah sebulan. Cuba fikirkan mana nak cari dengan bayaran hanya RM10 sebulan, anda
    menikmati tempoh sah 30 hari dan dapat pula free 1GB data & 20 minit masa berbual.
  3. FREE data 1Gb adalah data berkelajuan tinggi 4G dan bukannya basic data.
  4. 20 minit masa berbual adalah panggilan ke semua rangkaian. Blok panggilan pakej BLACK
    adalah 30 saat/blok – sangat jimat!
  5. Data dan minit yang tak habis guna akan bawa ke bulan berikutnya. Sekiranya data, minit & SMS habis digunakan, anda boleh beli/tambah melalui promosi happy hours.
  6. Data, minit dan SMS boleh dikongsi dengan semua pengguna prepaid dan Black Onexox.
  7. Mudah bayar bil! Hanya topup seperti mana anda topup untuk prepaid di mana-mana kedai
    atau platform topup sama ada secara online atau offline.

Kelebihan Plan B10 Black Onexox

SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT (Jika tahu cara menggunakannya)
Dengan komitmen hanya RM10 sebulan, anda dapat tempoh sah 30 hari. Sehingga kini tiada telco lain yang topup RM10 dapat tempoh sah sebulan. User juga dapat free data 1Gb dan 20 minit masa berbual kesemua rangkaian.

Bagi mereka yang guna 4 – 5Gb sebulan, walaupun dengan plan B10, anda boleh topup dan langgan happy hour atau beli Add On Data. Sekiranya data tersebut tak habis digunakan, data tersebut tak hangus sebaliknya boleh bawa ke bulan-bulan yang berikutnya. Anda hanya perlu maintain komitmen RM10 sahaja untuk bulan tersebut. Apa nak rugi???… Berbanding telco lain yang cukup tempoh jika tak habis data akan hangus & terpaksa beli data baru. Ini sesuatu yang merugikan. Dengan Onexox, semuanya jimat.

Bagi user yang tak cukup minit masa berbual, anda boleh beli minit masa berbual melalui promosi happy hour 333 minit dengan harga RM30. Jangan bimbang, sekiranya tak habis bulan ini, ianya boleh bawa ke bulan seterusnya. Ada kemungkinan dengan sekali beli 333 minit anda boleh guna untuk buat panggilan berbulan-bulan lamanya. Paling menarik ialah minit call dikira 0.5 minit per blok yang menjadikannya paling jimat.

 

SESUAI UNTUK PENGGEMAR BASIC DATA
Anda boleh lihat & dengar ramai pengguna yang mencari PERCUMA basic data. Terdapat telco yang menawarkan PERCUMA basiC data. Bunyinya sedap didengar PERCUMA tetapi untuk menggunakan basic internet, talian mesti aktif. Jika nak aktifkan talian, user mesti topup RM10 dan talian akan aktif 7 hari. Kalau nak guna sebulan basic data, secara tidak sedar user perlu topup RM30 – RM40 semata-mata nak dapat basic internet walaupun kredit masih bertimbun. Kelajuan basic internet yang diberikan hanya 64kbs sahaja dan hanya sesuai untuk guna whats app. Sekiranya dibuat pengiraan sebenar, jumlah penggunaan untuk whats app sahaja tak habis 1Gb sebulan.

Berdasarkan hujah di atas, lebih baik user pilih pakej Onexox Black B10 (1Gb + 20 min) dan setting handphone kepada 2G. Dengan setting 2G, akan jadilah basic internet. Data dan minit yang tak habis tidak hangus dan bawa ke bulan seterusnya. User hanya keluarkan RM10 sahaja setiap bulan BERBANDING habis RM30 – RM40 di telco lain.

 

HANYA PENGGUNA YANG PINTAR SAHAJA YANG TAHU MENILAI DAN REBUT KELEBIHAN YANG ADA DEPAN MATA

order-b10-black-xox

 

 

Categories
Promosi

Percuma Simkad Dengan Langganan Pakej SP FAT!!!

BELUM GUNAKAN ONEXOX?

Inilah masanya..

Dapatkan simkad ini secara PERCUMA apabila anda melanggan mana-mana pakej SP FAT atau SP FATVOICE pada :

Tarikh : 21 Disember – 31 Disember 2017
Masa : 12.00 am – 11.59 pm

Jangan lepaskan peluang ini…

Jom dapatkan sekarang. Nikmati internet berkelajuan tinggi & tempoh sah sehingga 2 tahun 4 bulan.

Tawaran ini terhad untuk pendaftaran nombor baru sahaja.

Hanya klik link di bawah untuk GRAB promosi istimewa ini.

Penghantaran PERCUMA! Simkad pun PERCUMA!

#Onexox #PrepaidJimat #InternetLaju #SeasonPass #OnlineStore #FreeSim #FreeDelivery #Lambattinggal

Categories
Kadar Panggilan

Short Call Serendah 5 Sen

shortcallonexox

 

Kebiasaan Telco lain mengenakan caj SEMINIT jika anda membuat panggilan kurang dari 10 saat, tetapi TIDAK di OneXOX, kadar panggilan kurang dari 10 saat hanya 5 sen sahaja! Pernah tak panggilan anda masuk voice mail. Dengan telco lain, anda dicaj juga 36sen/minit tetapi dengan Onexox, caj dikenakan hanya 5 sen untuk panggilan bawah 10 saat. Anda nampak tak perbezaan ketara 36 sen dengan 5 sen? Sebab itu ramai pengguna kami terkejut bila kredit mereka tak habis-habis. Anda pasti terkejut dengan penjimatannya. Di ONEXOX, penjimatan dan kepuasan pengguna diutamakan.

Realitinya jutaan ringgit telah DIHADIAHKAN dengan hanya panggilan yang dijawab! Beginilah cara telco lain mengaut keuntungan jutaan ringgit dengan hanya caj short call dan voice mail sahaja. Tetapi jangan bimbang, selepas tukar anda terus boleh jimat! BELI SIMKAD ONEXOX sekarang juga. Sila klik link di bawah.

Categories
Campaign

Kempen Soo Senang To Menang!

Wang Tunai Berjumlah RM20,000 untuk Dimenangi!
.
Jom sertai kempen “Soo Senang To Menang” dengan hanya membuat tambah nilai prabayar #ONEXOX anda.
.
Topup sekurang-kurangnya RM30 bermula 4 – 31 Disember 2017 bagi melayakkan anda sertai kempen ini.
.
Semakin banyak anda topup, semakin tinggi peluang anda untuk menang! Tertakluk pada terma & syarat.
.
Maklumat lanjut: http://bit.ly/XOX_SSTM
.

Jadi pengguna simkad Onexox untuk sertai kempen ini.

#SooSenangToMenang #onexoxclicks