Bonus Khas Pengedar ONEXOX

Terima kasih kerana berminat menyertai group kami dalam menjana income bergaya sebagai pengedar simkad ONEXOX. Adalah menjadi tanggungjawab pihak kami membimbing dan memastikan anda juga mendapat pasif income 4 hingga 5 ANGKA sebulan sebagai rakan niaga ONEXOX!

 

 

Sehubungan dengan itu, kami telah sediakan BONUS-BONUS TERBAIK yang amat kami syorkan untuk anda gunakan HABIS-HABISAN dalam mengembangkan bisnes ONEXOX yang anda sertai. Bonus seumpama ini BELUM PERNAH kami berikan kepada sesiapa dan ianya KHAS untuk anda!

 

>> Bonus Premium #1 – FLYERS <<<

flyers

PERCUMA Flyers Untuk Membantu Anda Promosi Bisnes Onexox. Anda boleh letakkan maklumat contact anda seperti nama penuh, nombor telefon dan sebagainya.

Ini adalah sokongan awal kami untuk membantu anda memulakan perniagaan ONEXOX. Kami di onexoxCLICKS.com mahukan anda untuk turut sama-sama berjaya dalam perniagaan ini. Kami juga akan berikan PERCUMA flyers setiap kali anda restock simkad Onexox dengan pihak kami. Dengan bantuan flyers ini, anda boleh meminimakan kos pengiklanan kerana sebahagiannya ditanggung oleh pihak kami.

 

>>> Bonus Premium #2 – VIDEO ASAS TUTORIAL ONESYS <<<

videocoaching

Sebagai pengedar baru Onexox, kami tidak akan biarkan anda bersendirian tanpa bimbingan. Sebaliknya kami telah sediakan 4 video tutorial asas pengedar Onexox. Video coaching ini bertujuan untuk membantu dan membimbing anda bagaimana nak login ke sistem akses pengedar dan seterusnya melakukan pendaftaran simkad SP dan MNP Onexox. Anda juga akan diajar bagaimana menggunakan erecas untuk jualan topup! Moga dengan panduan video coaching ini diharap ia dapat memudahkan tugas anda sebagai pengedar simkad OneXOX. NOTA : Produk ini adalah produk digital. Anda akan menerima Video Tutorial dan bukannya DVD.

 

>>> BONUS PREMIUM #3 – Website Promosi <<<

website-percuma-one-xox

Percuma Sistem WEBSITE PROMOSI
Untuk Promosi Bisnes ONEXOX Melalui Nama, ID dan Nombor Telefon Anda. Rahsia BESAR Promosi 100% Autopilot. Laman web ini mengandungi nama dan nombor telefon anda. Sebaik sahaja anda membuat pendaftaran sebagai pengedar ONEXOX, anda akan memiliki sistem website promosi yang bernilai lebih RM499 ini secara PERCUMA!

Link inilah yang akan membolehkan pihak kami membantu anda mempromosikan bisnes ONEXOX bagi pihak anda secara autopilot. Ianya seperti anda menyertai sebuah kelab keahlian di internet dan sebahagian yuran anda dan ahli-ahli lain akan digunakan untuk mempromosikan bisnes ONE XOX untuk semua ahli kelab keahlian ini – satu
konsep “advertising co-op” yang cuma boleh dilihat di pasaran luar negara buat masa sekarang ini.

 

>>> BONUS PREMIUM #4 – Sistem Admin<<<

admin-website-percuma-one-xox

Sebaik saja anda mendaftar, kami akan berikan anda sebuah sistem admin anda sendiri dan di ruangan inilah anda akan dapat login dan menggunakan sistem dengan lebih efisyen. Seperti yang telah kami terangkan di atas, anda bukan saja memiliki sebuah web replika yang hebat tetapi juga menjadi admin kepada sistem canggih kami.

Melalui sistem admin ini, anda akan dapat melihat data pelanggan, dapat hubungi mereka, melihat statistik dan perkembangan promosi anda samada berkesan atau tidak, melihat ranking penaja terbanyak, bahan-bahan promosi dan sebagainya! Fuh, amat canggih sistemnya. Jangan risau, ianya simple dan taklah sesukar yang anda bayangkan!

 

>>> BONUS PREMIUM #5 – Support Group FB & Whats App<<<

supportGroup

Kami juga menyediakan support khusus secara eksklusif untuk anda di mana sekiranya anda berhadapan dengan sebarang masalah dan perlukan bantuan, kami akan bantu menyelesaikan segala masalah yang anda hadapi. Kami amat komited untuk bantu anda berjaya dalam perniagaan ini!

Jika nak diletakkan caj untuk kos support ini, nilainya tak kurang dari RM 150, tetapi istimewa untuk anda yang mendaftar, anda akan mendapat FREE Support secara ekslusif ini tanpa sebarang caj tambahan! Hebatkan?

 

Belum Mula Pun, Anda Dah UNTUNG RM RM RM melalui bonus-bonus percuma di atas!! YA… Bonus Ini Sememangnya PERCUMA Untuk Anda.. SERIUS!!!

Kami tawarkan lagi beberapa KEISTIMEWAAN sekiranya anda sertai kami sebagai Pengedar ONEXOX..!

 

PAKEJ PROMO SUB-DEALER = RM90 sahaja + postage RM10!! (PROMOSI TERHAD)

Sebaik sahaja anda dilantik sebagai sub-dealer, anda akan menerima PERCUMA 5 pcs Starter Pack + sim MNP (convert nombor) dari pihak kami dan juga fully akses ke sistem pengedar selepas akaun pengedar diaktifkan.

 

ATAU

 

PAKEJ PROMO DEALER = RM278 sahaja!! (PROMOSI TERHAD)

Sebaik sahaja anda dilantik sebagai dealer, anda akan menerima PERCUMA 10 pcs Starter Pack SP/MNP + erecharge RM100 untuk pendaftaran pakej Dealer dari kami dan juga fully akses ke sistem pengedar selepas akaun pengedar diaktifkan.

Klik button di bawah untuk maklumat lanjut dan pendaftaran pakej pengedar ONEXOX

HUBUNGI KAMI