Pelan Data

Line internet anda terlalu perlahan? Loading memanjang? Nak guna data kena duduk tepi bangunan, balik kampung tak dapat data dan banyak lagi masalah yang dihadapi oleh ramai pengguna talian mudah alih. Kini, anda boleh atasi masalah tersebut dengan ONEXOX untuk data yang lebih LAJU, STABIL & JIMAT!!! ONEXOX kini tampil bergaya dengan 4G.

Kelebihan paling ketara dalam ONEXOX adalah ‘Unlimited Speed’ iaitu tiada catuan kelajuan internet samada off peak atau peak hour. Dengan ONEXOX anda dapat menikmati pelan internet yang berpatutan dengan liputan yang meluas serta pada kelajuan tinggi mencecah sehingga 7mbps. Kelajuan ini amat sesuai untuk handphone canggih.

 

Speed Test 

 

Di ONEXOX tiada terma ‘Pay Per Use’ iaitu tidak akan berlaku terlebih guna atau kecurian kredit yang sering dihadapi ramai pengguna di Malaysia. Pay Per Use (PPU) berlaku apabila kuota internet sudah habis tanpa disedari pelanggan, kemudian masih menggunakan internet. Tanpa disedari kredit tersedia ada sudah habis digunakan dengan ditolak menggunakan kadar ‘Pay Per Use’ yang sangat mahal.
Jadi, tiada terma ‘Pay Per Use’ di ONEXOX akan memberikan lebih penjimatan kepada pengguna.

Testimoni Pengguna

 

 

 

Jika kuota telah habis, anda boleh melanggan semula pakej yang sama atau pakej lain, dan tempoh aktif akan diperbaharui dengan tempoh yang baru.

Anda dapat apa yang anda bayar pada kelajuan maksimum tanpa had!

PELAN INTERNET ONEXOX

ONEXOX menawarkan pelbagai pakej pilihan pelan internet untuk harian, mingguan ataupun bulanan. Berikut adalah pelan data internet yang ditawarkan:

 

Kelebihan pakej internet yang ditawarkan oleh ONEXOX adalah data berkelajuan tinggi (4G LTE) dan anda tidak akan dikenakan caj Pay Per Use setelah kuota habis. Pay Per Use (PPU) adalah merupakan caj data internet yang dikenakan oleh kebanyakan TELCO lain sekiranya kuota internet yang anda langgan telahpun tamat ataupun sekiranya anda tidak melanggan apa-apa pakej internet.

Sekiranya kuota telah tamat, anda tidak perlu risau kehabisan kredit tanpa disedari akibat caj PPU. Sebaliknya, anda boleh langgan semula semula pelan internet yang diperlukan.

Jadi, tiada unsur penganiayaan dalam ONEXOX. Ianya sangat TELUS dan PATUH SYARIAH.