User Get User

User Get User
July 22, 2017 No Comments UGU nesh79

Apa yang LEBIH MENARIK melalui program User Get User (UGU) One XOX, jika anda SYORKAN pada rakan anda guna prepaid ONEXOX, anda akan diberi komisyen 6% dari jumlah yang mereka topup (tambah nilai) untuk handphone mereka. Tidak kira di mana saja mereka topup, anda akan tetap dapat komisyen. Hebatkan? Pembayaran komisyen akan dilakukan setiap 15 haribulan. Cuba anda bayangkan, jika rakan anda menggunakan simkad tersebut selama 10 – 15 tahun, selama itulah anda akan menerima pembayaran komisyen setiap bulan. Ini yang dikatakan pendapatan TANPA BATASAN melalui program User Get User! Okay, siapakah yang layak menyertai program User Get User (UGU)?

 

 1. Program ini terbuka kepada semua pelanggan ONEXOX sahaja.
 2. Setiap pelanggan layak untuk mengesyorkan perkhidmatan ONEXOX kepada seberapa ramaikenalan tanpa had.
 3. Pelanggan layak mendapat 6% ganjaran daripada tambah nilai yang dibuat oleh kenalan.
 4. Tiada yuran atau caj tambahan yang dikenakan.
 5. Pelanggan hanya perlu membawa kenalan bersama-sama dokumen pengenalan kepada mana-manaDEALER/Agen yang sah untuk mendaftar dan langgan langganan.
 6. Pelanggan yang mengesyorkan mesti memastikan nombor telefonnya dimasukkan bersama ketikadealer mendaftarkan langganan kenalannya.

 

Apakah KELEBIHAN Program User Get User?? 

 

 1. 6% ganjaran ke atas jumlah tambah nilai yang dibuat oleh kenalan melalui Pengedar SahONEXOX. atau mana-mana rangkaian pusat jualan tambah nilai yang diiktiraf oleh ONEXOX Sdn.Bhd. sahaja.
 2. Ganjaran adalah berdasarkan kepada jumlah angka ringgit yang dipamerkan.
 3. Ganjaran terkumpul (RM1 dan keatas sahaja) pada bulan semasa akan dilunaskan pada bulanberikutnya diantara 16-20 haribulan (hari bekerja).
 4. Jumlah ganjaran dibawah RM50 akan dilunaskan dalam bentuk tambah nilai sahaja.
 5. Jumlah ganjaran RM50 dan keatas akan dilunaskan dalam bentuk tunai ke akaun bankterpilih.
 6. Tiada yuran atau caj tambahan yang dikenakan.
 7. Sebagai contoh anda membawa 20 rakan anda menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akantopup RM100 sebulan. Maka, dalam sebulan 20 rakan X RM100 = RM2000
  Dan insentif anda adalah 6% daripada RM2000 = RM120!Melalui program ini, silap-silap kos panggilan, Internet dan SMS anda menjadi percuma seumurhidup!

Jom Kami Tunjukkan Income Pasif Sebagai User Get User! 


Modal simkad RM10 jer tapi boleh dapat pasif income RM105.38! Pendapatan ini adalah berterusan. Semakin banyak anda rekemen user, semakin meningkat pendapatan anda. WooooW!

 


Insentif UGU RM65 Sebulan!


Insentif UGU RM124 Sebulan!


Insentif UGU RM56.84 Sebulan!

 

Tags
About The Author